Thursday , 23 February 2023

“MENDO PËR MUA” NGA FAHREDIN SPAHIJA

“Mendo për mua” titullohej ekspozita e hapur nga autori Fahredin Spahija në ambjentet e Galerisë ODA në qytetin e Shkodrës.

Fotografia e Fahredin Spahisë për këtë ekspozitë të radhës është trupore.

Në qendër të saj qëndron trupi njerëzor, përkatësisht ai femëror – portreti, detaji, nudoja dhe detaji i nudos.

Kjo është ekspozita e dytë e hapur në Shkodër nga Sphija dhe në të prezantohen rreth 40 fotografi.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …