Thursday , 23 February 2023

“MOLL’ E NDALUEME” NË MUZEUN “OSO KUKA”

“Moll’ e ndalueme” ishte aktiviteti i radhës në kuadër të Javës së Pavarësisë, i organizuar nga Bashkia Shkodër. Një ekspozitë e veçantë, ku paraqiteshin objekte personale të poetit dhe prozatorit Migjeni, por edhe grafika bardh e zi.

Krijimet letrare të “poetit të rinisë”, siç cilësohet Migjeni, ishin materializuar me përkushtim dhe domethënie nga Vladimir Myrtezai dhe Pandi Mele.

Ekspozita u hap në mjediset e muzeut historik “Oso Kuka” në qytetin e Shkodrës.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …