Thursday , 23 February 2023

MOLLA: SIPAS ANALIZAVE, UJI NË POSTRIBË I PIJSHËM

Pas takimit me një përfaqësi të banorëve të Postribës për ujin e pijshëm reagoi edhe drejtori i ndërmarrjes ujësjellës-kanalizime Shkodër, Mark Molla.

Ai e pranoi se ka një problem dhe do të bëhet e mundur që uji i burimit të jetë i ndarë nga uji i prroit.

Por, sipas tij, nga analizat që janë bërë uji është i pijshëm…

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …