Friday , 17 September 2021

MUAJI KORRIK ËSHTË MBYLLUR ME 97 RASTE ZJARRESH NË SHKODËR

Muaji Korrik është mbyllur me 97 raste zjarresh në Shkodër, por janë 40 raste më pak se viti i kaluar për të njëjtën periudhë. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga drejtori i repartit zjarrëfikës në Bashkinë Shkodër, Agron Dibra.

Dibra bën me dije se kanë 7 mjete zjarrëfikëse në dispozicion, por sheh si të domosdoshëm shtimin e efektivëve.

Sipas tij, rastet e qëllimshme të zjarreve janë të vështira për tu provuar…

Ndër të tjera, Dibra tha se nuk kemi vatra aktive zjarri në Bashkinë Shkodër.

Lexoni dhe kete

DITA E DYTË, PUNËTORËT DITOR NUK LEJOHEN TË HYJNË NË MAL TË ZI

Serish problematika ne kufirin e Hanit te Hotit me kalimin e punonjesve shqiptar ne Mal …