Tuesday , 16 August 2022

MUNGON UJI I PIJSHEM NE MILOT

Sigurimi i ujit të pijshem është kthyer në sfidë për banoret e Milotit në Kurbin.

Në pjesën më të madhe të kohës ka mungesë ujit në cezmat e qytetareve, ndërsa kjo situatë është e vazhdueshme si në verë ashtu dhe në dimer.

Në këto kushte një pjesë banoreve thonë se janë të detyruar ta blejnë ujin, e të tjerë e mbushin në një burim apo në lum. Ata e konsiderojnë këtë situaten e krijuar aspak normale dhe kërkojnë zgjidhje.

I kontaktuar nëpërmjet telefonit Administratori i Milotit Dritan Preçi thotë se thatësira e tejzgjatur ka sjellë mungesë prurjesh në burimin e ujit që furnizon qytetin, ndaj dhe është krijuar kjo situatë.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …