Thursday , 23 February 2023

NDRYSHIME NE PAKETEN FISKALE PER NJESITE ADMINISTRATIVE

Paketa fiskale per njesite administrative ne Shkoder tashme do te pesojne ndryshime. Keto ndryshime pershfshijne lehtesime per nje sere taksash si ajo e prones, tokes, biznesit, e ndersa ajo e ndricimit do te zerohet. Sipas shefit te zyres se te ardhurave prane bashkise Shkoder Blendi Gjylbegaj keto taksa behen me qellim permiresimin e sherbimeve.

Nderkohe nje nder taksat e cila do te zerohet eshte edhe ajo e ndricimit per njesite administrative. Ne momentin e vendosjes se ndricimit ne keto njesi, do te nisin dhe faturimet.

Keto ndryshime ne paketen fiskale per njesite administrative behen ne menyre edhe qe bizneset te trajtohen ne menyre te barabarte, dhe rritje te transparences me tatimpaguesit.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …