Monday , 30 January 2023

NË KUJTIM TË PROFESOR FADIL GALIQI…

Universiteti i Shkodrës ka organizuar këtë të shtunë një aktivitet përkujtues për profesor Fadil Galiqi. Profesorin që kontribuoi për 40 vite në Universitetin e Shkodrës, duke qenë edhe ish dekan i fakultetit të shkencave të natyrës. Rektorja e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi, thotë se është ndër për universitetin të përkujtojë figura të tilla të shquara për kontributin që ka dhënë…

I emocionuar për këtë aktivitet përkujtues është edhe djali i tij, mjeku i njohur, Gëzim Galiqi…

Në aktivitetin e organizuar në kinema Millenium merrnin pjesë të afërm dhe miq të Fadil Galiqit.

Lexoni dhe kete

RIKTHEHEN PËRMBYTJET NË SHKODËR

Ende pa u bërë vlerësimi i dëmeve të përmbytjeve të shkaktuara pak javë më parë …