Monday , 20 September 2021

“NË SYTË E MI”

“Në sytë e mi” titullohej drama e shfaqur në sheshin para Bashkisë Shkodër, nga trupa teatrore e Qendres Rinore “Atelie”.

Kjo dramë vinte në kuadër të projektit “Transformimi i përgjigjes kombëtare ndaj trafikimit të qënieve njerëzore në dhe nga Shqipëria”.

Ndërkohë, aktorët e rinj në këtë dramë u shprehën të emocionuar…

Drama u ndoq me interes nga qytetarët shkodranë.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …