Friday , 22 October 2021

NIS PROÇESI MESIMOR NE 41 SHKOLLAT E LEZHES

8637 nxënës nisen këtë të hënë vitin e ri shkollor në Lezhë, nga të cilët 700 nxënës janë ulur për herë të parë në bankat e shkollës.

Proçesi mësimor nisi pa probeleme, ndërsa krahuar me një vit më parë ka një rënie të konsiderueshme të numrit të nxënësve me rreth 1 mijë, por nuk ka asnjë shkollë të mbyllur.

Në diten e parë të shkollës është vënë re mosrespektim i masave anti-covid kryesisht në shkollat e qytetit të Lezhës, ndërsa numri i mësueve të pavaksinuar është 129.

Referuar të dhënave në 14 shkolla të Bashkisë Lezhë mësimi do të zhvillohet me dy turne dhe janë marrë të gjitha masat për të shmangur problematikat.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …