Thursday , 23 February 2023

NIS PUNA PER RIKONSTRUKSIONIN E RRUGES HIDROVOR – DOBRAÇ

Bashkia Shkoder ka nisur punimet për rrugën Hidrovor- Dobraç, Loti 1 që i përket Njësisë Administrative Rrethina. Kjo është hera e pare që ndërhyhet për rikonstruksionin e kësaj rruge, e cila ka nji impakt shumë të rëndësishëm për banorët, duke qenë edhe një aks lidhës me rrugën nacionale. Vetë kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, komentoi investimin në këtë rrugë.

Investimi i Bashkisë së Shkodrës arrin vlerën e 74 milion lekësh dhe punimet parashikohet të përfundojnë brenda 2 muajve.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …