Thursday , 23 February 2023

NIS VAKSINIMI ANTI-COVID I FEMIJEVE NE LEZHE

Prej disa ditësh ka nisur edhe në Lezhë vaksinimi anti-covid i fëmijeve mbi 12-vjeç që kanë probleme shëndetësore.

Vaksina po aplikohet në të gjitha qendrat shëndetësore, por vihet re se interesi i prindërve për të vaksinuar fëmijet është mjaft i ulet.

Mjeku pediater Mark Marku thotë se periudha e dimrit mund të shoqërohet me shtim të rasteve të fëmijeve të prekur nga COVID-19 dhe vaksinimi është mjaft i domosdoshem për tu mbrojtur nga virusi.

Numri fëmijeve të prekur nga COVID-19 në Lezhë ka qenë i konsiderueshem, por fatmiresisht pjesa më e madhe e tyre e kanë kaluar me simptoma të lehta sëmundjen dhe nuk ka patur fatalitete.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …