Monday , 17 January 2022

NIS VITI I RI AKADEMIK NË SHKODËR

Pandemia ka ndryshuar jetën tonë. U kthyem në auditore, por beteja me Covid nuk ka përfunduar.

U shpreh kështu në fjalën e saj para pedagogëve dhe studentëve, rektorja e Universitetit të Shkodrës, Suzana Golemi, e cila u bëri thirrje studentëve që të vaksinohen.

Golemi shtoi se 30% e studentëve janë të vaksinuar, ndërsa nuk do të lejohen në auditore ato studentë që nuk kanë bërë vaksinën…

Në Universitetin e Shkodrës ka pasur 1 mijë regjistrime në vitin e parë akademik, ndërsa në total janë 11 mijë studentë në këtë universitet.

Lexoni dhe kete

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e …