Thursday , 23 February 2023

NJË RRUGË ME EMRIN E ARTISTIT GJOSHO VASIJA NË SHKODËR

Një rrugë në qytetin e Shkodrës do të mbajë nga kjo e enjte rrugën e artistit të njohur, Gjosho Vasija. Vetë Bashkia Shkodër ka miratur emërtimin e rrugës që ndodhet në afërsi të katedrales së “Shën Shtjefnit”.

Angjela Vasija, vajza e Gjoshos, flet e emocionuar dhe falenderon bashkinë për këtë iniciativë…

Gjosho Vasija lindi në qytetin e Shkodrës me 28 tetor 1931, ndërsa u nda nga jeta në moshën 84-vjeçare, në Trieste të Italisë.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …