Thursday , 6 October 2022

NUMRI I ULËT I PUNONJËSVE TË ZJARRFIKËSES NË SHKODËR

Shefi i sektorit të ndërhyrjes pranë repartit zjarrfikës Shkodër, Bashkim Ramaj, ngre shqetësimin e numrit të vogël të punonjësve të zjarrfikëses. Ai thotë se kemi një numër të ulët të punonjësve të zjarrfikëses dhe i bën thirrje instancave të shtetit që të bëjnë të mundur shtimin e punonjësve…

Një problem tjetër është edhe trafiku i automjeteve që vështirëson punën e zjarrfikëses për të mbërritur në vendngjarje…

Në ditët e fundit, Qarku i Shkodrës është përballur me disa vatra zjarresh, ku më problematike situata ishte në zonën e Bërdicës.

Lexoni dhe kete

PROBLEMATIKAT NË RRUGËT E SHKODRËS NGA RESHJET E SHIUT

Teksa IGJEUM ka parashikuar që këtë javë territori të përballet me stuhi e reshje të …