Thursday , 23 February 2023

NUMRI I VIZITAVE TE PERSONAVE ME SEMUNDJE MENDORE

Më shumë se 30 vizita në ditë kryhen pranë qëndres së shëndetit mendor në poliklinikën e qytetit të Shkodrës. Një gjë e tillë pohohet nga mjeku neuropsikiatër në Shkodër, Gjon Preçi. Sipas tij. kjo shifër lidhet edhe me vizitat që kryhen si shkak i ardhjes së emigrantëve.

Ai ka një apel për qytetarët që të tregohen të kujdesshëm.

Qendra e shëndetit mendor në Shkodër shërben edhe për qytetarë që vijnë nga rrethe të tjera të Shqipërisë.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …