Monday , 17 January 2022

“ONE TELECOMMUNITACIONS”, INTERNET FALAS PËR DISA FAMILJE

“One Telecommunitacions” i ka ardhur ne ndihme familjes Agim Çelaj ne fshatin Dragoç te njesise Postribe ne Bashkine Shkoder, duke dhuruar internet falas per 1 vit per kete familje, e cila ka femije qe duhet te ndjekin mesimin online.

Por nje dhurate e tille do ofrohet edhe per familje ne Koplik te Bashkise Malesi e Madhe.

Nderkohe, Mentor Hasaj, administrator i MegaCom shpk, partner zyrtar i “One Telecommunitacions” fton qytetaret te behen pjese e kesaj kompanie…

Rrjeti “One Telecommunitacions” vjen i shpejte, i sigurte dhe kudo per qytetaret.

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA FENOMEN SHQETESUES NE LEZHE

Gjakmarrja vijon të mbetet fenomon shqetësues në të gjitha vendin. Sipas të dhënave zyrtare vetem …