Wednesday , 29 June 2022
Breaking News

PA UJË TË PIJSHËM PREJ 3 DITËSH

Kjo është Vjollca Toma, një banore në lagjen “Mark Lula” në qytetin e Shkodrës, e cila ankohet se prej 3 ditësh nuk ka ujë të pijshëm në banesën e saj. Kjo për shkak të punimeve të ndërmarrjes ujësjellës-kanalizime Shkodër.

Ajo thotë se ka bërë kërkesë në drejtori, por deri tani nuk ka marrë asnjë zgjidhje.

Teksa temperaturat rriten në qytetin e Shkodrës, kjo familje por edhe ndonjë tjetër në këtë zonë, detyrohet të përballet me një problematikë të tillë.

Lexoni dhe kete

VIJON BOJKOTI I AVOKATËVE TË SHKODRËS

Vijon bojkoti i avokatëve të Shkodrës. Vendimi u mor në mbledhjen e fundit të Dhomës …