Saturday , 4 February 2023

PD: BORDET E TRANSPARENCËS BASHKËPUNËTORË NË VJEDHJE

Partia Demokratike vijon akuzat ndaj Bordit të Transparencës përsa i përket lëvizjes në çmime të hidrokarbureve.

Sipas PD, ulja e fundit me 2 lekë e çmimit të naftës është një tallje me qytetarët, ndërsa e akuzon Bordin si bashkëpunëtor në vjedhje dhe në varfërimin e shqiptarëve…

Një ditë më parë, Bordi i Transparencës e ka ulur çmimin e naftës në vend nga 240 në 238 lekë për litër.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBAN DËGJESËN E RADHËS NË NJËSINË RRETHINA

Taulant Shahmani dhe Valbona Doniku kane qene kandidatet e radhes qe kane prezantuar platformat e …