Thursday , 23 February 2023

“PENALITETET TEK SUBJEKTET E NDRYSHME JANE MINIMIZUAR”

Pa paralajmerim nuk do te kete me kontrolle blic nga drejtoria rajonale e tatim-taksave Shkoder. Nje gje e tille u be e ditur nga drejtori i ketij institucioni, Hysen Hysaj. Hysaj shtoi se ne rast se subjektet paraqesin nje rrisk te evazionit fiskal subjekti lajmerohet 30 dite para per te bere rregullimin e situates.

Hysaj u ndal edhe tek penalitetet, teksa theksoi se jane minimizuar dhe se detyra e tatim-taksave eshte ta ndergjegjesoje nje subjekt qe te zbatoje ligjin.

Sipas kreut te drejtorise rajonale tatim-taksave Shkoder, viti 2017 ka nisur me ndryshime te subjektet, qe jane ndergjegjesuar ne krahasim me nje vit me pare.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …