Friday , 22 October 2021

PERAJ: JEMI KUNDËR VAKSINIMIT TË DETYRUESHËM TË ARSIMTARËVE

Ne jemi PRO vaksinimit të arsimtarëve, por jo vaksinimit të detyrueshëm. Shprehet kështu zv/presidenti i Sindikatës së Arsimit, Arian Peraj, i cili thekson se askush nuk ka të drejtë të luajë me jetën tonë.

Çdo shantazh apo presion për vaksinim ndaj mësuesve të denoncohet shtoi Peraj…

Sipas Peraj, mësimi me turne dëmton produktivitetin për një mësim të suksesshëm.

Edhe ky vit i ri shkollor në vendin tonë ka nisur në kushtet e pandemisë.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …