Sunday , 29 January 2023

PËRKUJTIMI I VDEKJEVE I KARDINALIT MIKEL KOLIQI DHE DOM GJERGJ SIMONI

Kisha katolike në Shkodër ka mbajtur një meshë me rastin e 26-vjetorit të vdekjes së kardinalit Mikel Koliqi dhe 1-vjetori i vdekjes së Dom Gjergj Simoni.

Në fjalën e tij, arqipeshkvi i dioqezës Shkodër-Pult, imzot Angelo Massafra, tha se këto 2 vdekje na tregojnë se gjatë komunizmit, populli shqiptar ka vuajtur tortura të ndryshme, por lumnitë kanë qenë një forcë e madhe njerëzore për meshtarët tanë…

Lexoni dhe kete

NË KUJTIM TË PROFESOR FADIL GALIQI…

Universiteti i Shkodrës ka organizuar këtë të shtunë një aktivitet përkujtues për profesor Fadil Galiqi. …