Thursday , 23 February 2023

‘PESHQ TË MËDHENJ’ NË HETIM?

Për kreun e Prokurorisë së Posaçme Kundër Krimit dhe Korrupsionit, Arben Kraja, deri në këto momente nuk ka elementë që e lidhin daljen e të dhënave personale të shqiptarëve me kompetenca e SPAK.

Ai garanton se nëse do të ketë të tilla indicie do të ketë hetim.

Përsa i përket ‘peshqëve të mëdhenj’ në hetim, Kraja tha se kemi çështje të hapura, por nuk mund të japë emra.

Sipas Krajës, 2021 ka qenë një vit konsolidimi i SPAK.

Lexoni dhe kete

VIJON OPERACIONI POLICOR “FIJET”

Policia e Shtetit vijon me fazën e dytë të planit operacional policor të koduar “Fijet”. …