Thursday , 23 February 2023

PIKTORJA KOSTANDINA LUCA, HAP EKSPOZITEN NE LEZHE

Nxënësja e shkolles “Gjovalin Gjadri” Kostandina Luca është prezantuar me një ekspozite pikture të hapur në qendren kultuore të fëmijeve në Lezhë. Janë plot 30 punime të ndryshme të 14-vjeçare që janë ekspozuar, duke tërhequr vemendjen e shumë e shumë të pranishmeve.

Drejtori i Arsimit në Lezhë Bardhok Pulaj dhe piktori Ardian Marashi u shprehen se piktorja e re Kostandina Luca është mjaft premtuese për të ardhmen, ndaj dhe nxënës të tjere duhet të ndjekin këtë shembull.

Duke ju referuar moshes që ka piktorja Kostandina Luca e kosideron hapjen e kësaj ekspozite një arritje për të. Ky është prezantimi i dytë i piktores Kostandina Luca, pasi më parë ajo ishte prezantuar përmes një ekspozite në shkollen “Gjovalin Gjadri”.

Lexoni dhe kete

FESTIVALI LULEBORË NË EDICIONIN E 6-të

Në moderimin e shkodranit të natyralizuar Enkel Demi dhe këngëtarës së mirënjohur shkodrane Rosela Gjylbegu …