Thursday , 23 February 2023

PLAN ZHVILLIMI TE KOMUNITETIT ROM DHE EGJIPTIAN

Ne kuader te projektit “Fuqizimi Ekonomik dhe Social i Romeve dhe Egjiptianeve – nxitje per perfshirjen sociale” , Bashkia Shkoder organizoi nje takim per te prezantuar planin e zhvillimit te komunitetit rom dhe egjiptian ne Bashkine Shkoder. Takimi per projektin e financuar nga BE u zhvillua ne sallen e Keshillit Bashkiak Shkoder. E pranishme ishte edhe kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi qe tha se jemi perpjekur nepermjet nje plan zhvillimi per zgjidhjen e problematikave te ketij komuniteti.

Ky dokument synohet te dergohet per miratim ne mbledhjen e Keshillit Bashkiak Shkoder. Nderkohe, perpara kesaj faze, Bashkia Shkoder synon konsultimin e gjere te dokumentit me te gjithe aktoret e interesit publik dhe jo-publik, me qellim qe te sigurohet qe dokumenti i planit eshte i qarte dhe i plote dhe dokumenti te permbush pritshmerite dhe te adresoje nevojat reale te dy komuniteteve.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …