Thursday , 23 February 2023

“PRANDVERË ME KANGË” NË SHKODËR

Teatri “Migjeni” solli për artëdashësin Shkodran dhe më gjërë koncertin tradicional “Prandverë me Kangë”. Zërat e rinj të Shkodrës performuan këngët e tyre në këtë koncert për rreth 2 orë…

Fituesit e çmimeve të para të festivalit ” Lule borë” dhe këngëtarët e rinjë me muziken e përzgjedhur nga maestro Ilir Zoga kënaqën spektatorin e kufizuar në oborrin e teatrit “Migjeni”.

Ndërsa Drejtorja e teatrit “Migjeni”, Rita Gjeka, u shpreh edhe në lidhje me hapjen e pjesëshme të teatrove…

Teatri “Migjeni” edhe pse për shkak të pandemisë këtë vit ka qenë i mbushur me aktivitete për artëdashësit, ndërsa oborri i këtij teatri është kthyer në një skenë të re të qytetit.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …