Thursday , 23 February 2023

PROBLEMATIKA ME UJIN E PIJSHËM NË FSHATIN MES-MYSELIM

Prej disa kohësh, banorët në fshatin Mes-Myselim të Bashkisë Shkodër përballen me problematikën e ujit të pijshëm. Situata bëhet më e vështirë sidomos në stinën e verës, kur temperaturat rriten dhe banorët nuk kanë ujë në banesat e tyre.

Ato thonë se uji u vjen vetëm 1 apo 2 orë në ditë dhe me këtë problematikë përballen shumë familje në këtë zonë…

E çuditshme është se kjo zonë rrethohet nga uji nga lumi Kir dhe një rezervuar, por për të siguruar ujin e pijshëm duhet të shkojnë në zonat përreth.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …