Tuesday , 16 August 2022

PROBLEMATIKAT E TREGTARËVE NË QARKUN SHKODËR

Mungesa e një tregu vijon të jetë shumë problem për tregtarët e produkteve të ndryshme të Qarkut Shkodër.

Tregtarët shprehen se ka rënë fuqia blerëse. Ndërkohë, një problem është edhe transporti i tyre drejt qytetit për të shitur produktet e zonës.

Ankesat e tregtarëve erdhën gjatë një panairi të zhvilluar nga Bashkia Shkodër në sheshin kryesor para këtij institucioni.

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …