Saturday , 18 February 2023

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për programin e bonusit të rijetësimit. Ministrja Margariti tha se vitin e kaluar ka pasur 96 aplikues në të gjithë vendin, teksa qëllimi kryesor është që të kthehet në një formulë ekonomike për përfituesit e këtij programi.

Margariti lëshoi edhe një batutë, ku tha se kur kemi arritur ti marrim para gjirokastritëve që të financojnë për shtëpitë e tyre nuk e di pse në Shkodër nuk duhet të ketë më shumë aplikues…

Takimi u organizua tek muzeu “Marubi” dhe në vitin e dytë të këtij programi, afati i aplikimeve është deri me 10 mars 2023.

Lexoni dhe kete

ANALIZA E PUNËS VJETORE E ZVA SHKODËR PËR VITIN 2022

Zyra Vendore Arsimore Shkodër ka zhvilluar një analizë të punës vjetore për vitin 2022. Në …