Friday , 22 September 2023

Programi

PROGRAMI i dites se marte,date 13 /1/2015

06:45 Publicitet te gjitha
07:00 Lajmet flash & Publicitet
07:10 Pjese muzikore
07.30 Emisioni Miremengjes
09:00 Lajme dhe publicietet
09:15 Film Vizatimor
10:00 Lajmet Flash
10:25 Publicitet
10:40 Vazhon filmi.vizatimor
11:00 Lajmet flash
11:10 Dok Euromax 73
12 :00 Lajmet
12:15 Publicitet
12:30 Emisioni Arena Sport ritransmetim
13.30 Publicitet
13.40 Intervale muzikore
14:00 Publicitet
14.10 Muzike e zgjedhur
14.50 Publicitet
15:00 Lajmet
15:25 Publicitet
15:30 Grimca humoristike
16:00 Publicitet
16:15 Filmi artistik 7 Psikopatet
17:30 Publicitet
18:00 Lajmet
18:30 Publicitet
18:40 Koncert i huaj AC-DC
20.00 Publicitet-muzike
20:30 Edicioni kryesor i lajmeve
21:00 Publicitet
21:05 Filmi artistik SNIPER 2
22:30 Lajmet e fundit
23:00 Publicitet
00:30 Programacioni i Nates( Emisione ritr, Filma ,Muzike dhe publicitet)