Thursday , 23 February 2023

PROJEKT-LIGJ PER FALJEN E GJOBAVE DHE INTERESAVE

Shume shpejt pritet zbatimi i nje projekt-ligji per faljen e gjobave dhe interesave, si edhe detyrimeve tatimore deri ne Dhjetor te vitit 2011. Nje gje e tille u pohua nga drejtori i Drejtorise Rajonale Tatimore Shkoder, Hysen Hysaj. Hysaj shtoi se ne kete projekt-ligj, qe pritet te miratohet pas nje pergjigje nga FMN-ja, nuk perfshihen kontributet e sigurimeve shoqerore.

Hysaj beri te ditur se nga ky projekt-ligj pritet te perfitojne nje numer i madh biznesesh.

Ne muajin Shkurt pritet qe te perfundoje e gjithe falja e gjobave qe kane bizneset, ku do te perfshihen bizneset qe jane aktive, pasive dhe bizneset e crregjistruara.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …