Thursday , 23 February 2023

PROTESTA E BANORËVE, REAGON ADMINISTRATORI I NJËSISË

Për protestën e banorëve ka reaguar edhe administratori i njësisë Postribë, Altin Shabaj.

Ai thotë se kjo nuk është një problematikë e re, pasi kur bjen shi, uji turbullohet, ndërkohë thotë se duhet të merren masat nëse ka problematikë nga gurorja.

Sipas tij, ka fshatra të tjerë në Postribë që kanë probleme më të mëdha për ujin, ndërsa e pranon se deri tani nuk ka asnjë zgjidhje nga ujësjellësi…

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …