Thursday , 23 February 2023

PROVIMI I DYTË I MATURËS SHTETËRORE

Këtë të hënë është zhvilluar provimi i dytë i maturës shtetërore, ai i gjuhës shqipe – letërsi.

Janë mbi 1800 maturantë të regjistruar për këtë provim në Shkodër, teksa drejtorja e Zyrës Vendore të Arsimit Shkodër, Blediana Osja, flet më tepër rreth këtij proçesi.

Në fund, Osja bëri të ditur se përgjigjet e provimit të parë nuk kanë dalë akoma.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …