Tuesday , 16 August 2022

PROVIMI I FUNDIT I MATURËS SHTETËRORE

Maturantët në vendin tonë kanë zhvilluar këtë të premte provimin e fundit të maturës shtetërore, atë të lëndës me zgjedhje. Në ZVA Shkodër, mbi 1700 maturantë iu nënshtruan këtij provimi në 8 qendra.

Lira Smaka, përgjegjëse sektori e monitorimit të kurrikulës në ZVA Shkodër, tregoi lëndët me zgjedhje më të preferuara të maturantëve…

Ajo foli edhe për rezultatet e gjuhës së huaj, ku tha se 30% e maturantëve kanë marrë nota maksimale…

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …