Thursday , 6 October 2022

PS SHKODËR MBAN DËGJESËN E RADHËS NË NJËSINË RRETHINA

Taulant Shahmani dhe Valbona Doniku kane qene kandidatet e radhes qe kane prezantuar platformat e tyre per drejtimin e PS ne njesine Rrethina.

Kjo njesi e cila konsiderohet edhe si bastion i se majtes ne Bashkine Shkoder, ka kryer edhe degjesen publike per zgjedhjen e organeve drejtuese.

Bashkekryetarja e PS Shkoder, Mirela Dodaj ne fjalen e saj vleresoi rendesine e ketij procesi i cili i paraprine pergatitjeve per zgjedhjet e 2023…

PS Shkoder ka nisur procesin e perzgjedhjes se krereve te njesive vendore, proces i cili pritet te permbyllet brenda muajit gusht.

Lexoni dhe kete

PD: BORDET E TRANSPARENCËS BASHKËPUNËTORË NË VJEDHJE

Partia Demokratike vijon akuzat ndaj Bordit të Transparencës përsa i përket lëvizjes në çmime të …