Thursday , 23 February 2023

PUKE, ZHVILLOHET JAVA EUROPIANE E LEVIZJES

Java europiane e Levizjes, nj aktivitet I prvitshm q organziohet n t gjith europen, kt vit pr Shqiprin u zhvillua n rrethin e Puks , ku krahas ecjeve n natyre, u zhvilluan dhe veprimtari provuese te turizmit, malore, atij histoik dhe kulturore.Vallet karakteristike t zons , por dhe vizitat n muzeun etnografik , Shkollen muze Migjeni si dhe ecjet na natyre kane qene disa prej aktiviteve t zhvilluara n Puka n kuadrin e javs Europain t Levizjes, t cilat jan prmbullur m nj drek me ushqime bio prodhime t zons.Java Europiane e levizjes eshte nje aktivitet I pervitshem qe organziohet nga Ministria e Arsimit dhe Sportit , Komiteti olimpik Kombetar dhe Federata Shqiptare e Sportiti. Ajo synon mbrojtjen e mbjedisit dhe promovimin e vlerave eko turistike te zonave te ndryshme.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …