Thursday , 23 February 2023

PUNËSIMI I PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Punësimi i personave me aftësi të kufizuar ishte në fokus të një takimi të zhvilluar këtë të mërkurë në Shkodër.

Ndërkohë, kryetari i shoqatës së para dhe tetraplegjikëve Shkodër, Saimir Beqiri, thotë se nuk zbatohet ligji për punësimin e këtyre personave edhe pse paguajnë taksat rregullisht si qytetarët e tjerë, ndërkohë përballen me vështirësi të shumta.

Në Shkodër janë rreth 150 persona pjesë të shoqatës së para dhe tetraplegjikëve.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …