PUNIMET NË RRUGËN “POGEJ” NË LAGJEN NR.3 TË SHKODRËS

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Pogej” në lagjen nr. 3 të qytetit të Shkodrës po shkojnë drejt fundit.

Ka përfunduar ndërhyrja në infrastrukturën nëntokësore, ku janë ndërtuar kanalizimet e ujrave të bardha, të zeza dhe rrjeti i ujësjellësit.

Ademi premtoi se investimet publike në Bashkinë e Shkodrës do të vazhdojnë pa ndërprerje si në qytet, ashtu edhe në njësitë administrative.

Lexoni dhe kete

KRIM MJEDISOR NE RRUGEN E SHENGJINIT

Mbetje peshku dhe gjallesave të tjera ujore kanë mbulur rrugen drejt zones turistike të Shëngjinit. …