Thursday , 27 January 2022

QENDRA E PARË PUBLIKE PËR FËMIJËT ME AUTIZËM

Në Shkodër është përuruar “Harmonia”, qendra e parë publike që do ti shërbejë fëmijëve të diagnostikuar me Autizëm.

Numri në rritje i fëmijëve të diagnostikuar me Autizëm dhe problematikat e shumta të familjeve kanë nxitur Bashkinë e Shkodrës që rreth 2 vite më përpara të fillonte rrugëtimin për ngritjen e një qendre të specializuar, për ofrimin e shërbimeve për fëmijët me Autizëm.

Në hapjen e kësaj qendre ndihmuan edhe disa organizata dhe institucione në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

“VIT TË MBARË SHKODËR”

Komisioni Dioqezian “Drejtesi e Paqe” ka organizuar ne teatrin “Migjeni” Shkoder aktivitetin e pervitshem “Vit …