Monday , 17 January 2022

QENDRAT SHËNDETËSORE NË KRYERJEN E TESTEVE PËR COVID

Qendrat shëndetësore kanë dhënë një ndihmë të madhe në kryerjen e testeve për covid. Një gjë e tillë theksohet nga Dhurata Hysa, shefe e shërbimit epidemiologjik në Shkodër.

Ajo ka një thirrje për të kryer tamponët në kohë, pasi qytetarët paraqiten me vonesë…

Në fakt, në ditët e fundit, vihet re një rënie e lehtë e rasteve pozitive me virusin në vend.

Lexoni dhe kete

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e …