QYTETARËT SHKODRANË, ‘TË FRIKËSUAR’ NGA RRITJA E RASTEVE ME COVID

Qytetarët shkodranë duken të frikësuar si shkak i rritjes së rasteve me virusin në javët e fundit.

Si rrjedhojë duket se ka edhe një ndërgjegjësim më të madh nga ana e tyre, ndërkohë bëjnë apel për kujdes, pse jo edhe për forcim të masave nga ministria e shëndetësisë.

Sipas tyre, edhe vaksina duhet bërë sa më parë.

Lexoni dhe kete

MATURANTËT NË PROTESTË PËR PROVIMIN E MATEMATIKËS

Në mes të provimeve, maturantët në vend kanë nisur sot protestat. Maturantët nga gjimnaze të …