Monday , 20 September 2021

RAMA FLET PËR SISTEMIN SHËNDETËSOR

Kryeministri Edi Rama shprehet se synon që brenda kësaj dekade që sapo ka nisur me investime dhe reformimin e sistemin shëndetësor ta kthejë Shëndetësinë në Shqipëri në pikë referimi për rajonin.

Shteti nuk mund të jetë një rifuxho për mëkatarë në kurriz të qytetarëve që mbajnë në këmbë shtetin me kontributet e tyre theksoi Rama.

Sipas Ramës, duhet një rrjet anti-korrupsion në të gjitha institucionet…

Lexoni dhe kete

RAMA – BASHA DEBAT NË KUVEND

Teksa ishte në fund të fjalës së tij në Kuvend, kryeministri Edi Rama, po fliste …