Thursday , 23 February 2023

RESTAURIMI I URES SE MESIT

Ura e Mesit në Shkodër i është nënshtruar një rikonstruksioni prej kohtësh. Tashmë ka hyrë faza e dytë për restaurimin e këtij monumenti të kulturës, që është vendosja e ndriçimit. Një bashkëpunim ky mes Drejtorisë Rajonale Kombëtare të Kulturës Shkodër dhe OSHEE Shkodër.

Ndërkohë, për këtë investim flet edhe shefi i sektorit të teknikës pranë OSHEE Shkodër, Gjon Bala.

Vendosja e ndriçimit pranë Urës së Mesit pritet të kryhet brenda një periudhe prej 1 muaji.

Lexoni dhe kete

FESTIVALI LULEBORË NË EDICIONIN E 6-të

Në moderimin e shkodranit të natyralizuar Enkel Demi dhe këngëtarës së mirënjohur shkodrane Rosela Gjylbegu …