Thursday , 23 February 2023

RIKONSTRUKSIONI I SHTEPISE SE TE MOSHUARVE SHKODER

Që prej vitit të kaluar ka nisur faza e parë për rikonstruksionin e shtëpisë së të moshuarve Shkodër. Ndërkohë në fillim të këtij viti ka nisur faza e dytë. Një gjë e tillë bëhet e ditur edhe nga drejtori i kësaj shtëpi, Edmond Emini. Në një intervistë për mediat, ai shprehet se për rreth 1 muaj do të përfundojnë të gjitha punimet në këtë godinë dhe sipas tij po kryhen punime rrënjësore në të gjitha sistemet.

Emini shton se po punohet falë fondeve të qeverisë shqiptare, por pranon se nuk do të ketë shtim të moshuarve në këtë shtëpi.

Ky rikonstruksion bëhet për ti ardhur më shumë në ndihmë të moshuarve të kësaj shtëpie, që për një arsye apo për një tjetër kanë gjetur strehë në këtë godinë, që tashmë do të ketë kushte të tjera.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …