Wednesday , 29 September 2021

RIKTHEHET JETA E NATES NE SHENGJIN

Këto janë pamjet e Shëngjinit në mbrëmje. Kjo zone turistike është pushtuar nga pushues vendas e të huaj, ndërsa zgjatja e orarit të muzikes ka rikthyer jeten e nates.

Pas përëndimit të diellit shëtitorja e plazhit është e tejmbushur e më pas pushuesit ju bashkohen mbrëmjeve muzikore në lokalet e zonës.

Muzika popullore shqiptare është ajo më e preferuara e që po tërheq në maksimum vemendjen e pushuesve.

Infrasktuktura, pastërtia dhe bukuria e plazheve e kanë kthyer Shëngjinin në një nga destinacionet turistike më të pëlqyera nga vendas e të huaj e këtë e dëshmon numri i pushuesve i cili gjatë viteve të fundit ka ardhur gjitnjë në rritje.

Lexoni dhe kete

“VARRE PA EMËR”, SHFAQET PREMIERË NË SHKODËR

“Varre pa emer” deshmi te trishta te familjareve te personave te vrare gjate regjimit komunist …