Thursday , 23 February 2023

Rikthehet ngrohja me dru

Aksioni qe OSHEE ka ndermarr ne te gjithe Shqiperine ka bere qe te rikthehet perseri ngrohja me dru dhe gaz pasi frika dhe cmimi i larte i energjise elektrike eshte i paperballueshem per familjet shkodrane. Qytetaret shprehen se eshte me ekonomike dhe e shendetshme ngrohja me gru sesa ngrohja me energji elektrike.Rikthimi i ngrohjes me dru ka ardhur si pasoje e cmimit te energjise por sigurishte qe ka ndikuar dhe aksioni i OSHE-se sepse qe ne ditet e para jane vendosur para drejtesise disa persona te cilet kishin lidhje te paligjshme te energjise elektrike. Duke qene se punojesit e OSHE-se jane cdo dite ne terren abonentet nuk mund te vendosin lidhje te paligjshme sepse mund te perballen me punojesit e policise se Shtetit dhe ato te OSHEE-se por nga ana tjeter ato nuk konsumojne shume energji elektrike sepse sic shprehen qytetaret cmimi eshte i paperballueshem dhe zgjidhja e ketij problemi eshte ngrohja kryesishte me dru por nuk mungojne dhe familjet qe ngrohen me gaz.

Lexoni dhe kete

“LAND AND SAND ART FESTIVAL” NË VELIPOJË

“Land and sand Art Festival” është festivali i parë i skulpturave të artit në rërë. …