Thursday , 23 February 2023

RIKTHIMI I DËNIMIT ME VDEKJE?!

Për kryetaren e Kuvendit, Lindita Nikolla, vrasja e 8-vjeçarit në Fier është një ngjarje e rëndë e cila ka tronditur mbarë shoqërinë.

Por, ajo u shpreh se rikthimi i dënimit me vdekje nuk është vendim i duhur dhe se nuk duhet marrë në bazë të emocioneve të forta.

Deklaratat, Nikolla i bëri gjatë organizimit të një marshimi paqësor kundër dhunës ndaj fëmijëve në Tiranë.

Lexoni dhe kete

PROGRAMI I BONUSIT TË RIJETËSIMIT NË SHKODËR

Shkodra ishte ndalesa e radhës e ministres së kulturës, Elva Margariti, për të folur për …