Thursday , 23 February 2023

Rreth Nesh

— Transmetojme 24 ore ne 24 ore pa nderprerje, lajme, emisione, programe informuese, per interesin e nje opinioni sa me te gjere publik. Faqosja grafike e ekranit tone lejon informimin e njekohshem te shikuesve me video (figure + ze) dhe me titra (statike & dinamike). Te gjitha subjektet, kane mundesi qe te publikojne dhe reklamojne me video produktet e tyre, ne 100%, 80% ose 20% te siperfaqes se pergjitheshme te ekranit.

— RTV Rozafa me president z. Gasper Kokaj, ndodhet ne Shkoder, tek ish agjensia e udhĂ«areve pranĂ« tregut te lirĂ« valutor, e ka fillesen e tij qe ne vitin 1996, duke u renditur ne televizionet e para private te hapura ne vend.

— Ne vitin 2006, ketij subjekti mediatik ne Rajonin e Veriut te Shkoder, duke lancuar Radio Motiv e cila eshte kthyer ne radion me te degjuar te veriut te Shqiperise, kjo fale muzikes se perzgjedhur, emisioneve dhe informacioneve qe ofrohen ne kete radio.

— Televizioni ka websiten e vet ne internet, ne adresen www.rozafa.tv ku ofrojme 24 ore pa nderprerje, lajmet me te fundit me tekst, foto dhe video. Aty do te gjeni forume dhe debate per temat me te nxehta te dites, sondazhe per dukurite dhe fenomenet qe ju shqetesojne me teper, mundesi klikimi per zgjedhjen e personazhit shqiptar me te rendesishem te cdo jave dhe adresat e wesite-ve me te klikuara shqiptare ne internet.

— Filozofia e punes se Televizionit Rozafa eshte informimi i opinionit publik ne kohe sa me reale, ne menyre profesionale dhe te paanshme per gjithcka te re qe ndodh ne Shqiperi dhe bote, qe ka interes sa me te madh per te gjitha shtresat dhe grupmoshat e popullsise.

— Qe nga krijimi i tij, TV Rozafa nepermjet programeve te tij te mirenjohura ka qene nje dritare e cila ka pasqyruar per qytetaret shqiptare probleme sociale dhe ekonomike si te individit ashtu edhe te bashkesise. Gjithashtu ai eshte nje burim i besueshem per perhapjen e informacionit

 

Abonohu per lajmet e fundit 

[rainmaker_form id=”28203″]