Friday , 22 October 2021

RRITET FLUKSI NË MURIQAN, NË HYRJE DHE DALJE NGA SHQIPËRIA

Muriqani rikthehet në gjëndjen e tij normale të një sezoni veror, ashtu siç ishte në vitin 2019.

Një fluks i lartë automjetësh në dy anët e kufirit që sipas të dhënave nga policia kufitare i kalojnë 12000 shtetas, ndërsa procedurat për të kaluar kufirin janë thjeshtuar dukshem…

Nga ana tjetër shihet rritje nga ora në orë në dy anët e kufirit radhët janë kilometrike ndërsa policitë kufitare si ajo shqiptare ashtu edhe ajo malazeze janë vënë në dispozicion që të shmangen pritjet e gjata.

Sezoni turistik i shumë pritur duket se ka nisur mbarë ndërsa nga shërbimet e pikës së kalimit kufitar të Muriqanit mësohet se fluski është më i lartë, me 60% krahasuar me vitin e kaluar dhe rreth 10% krahasuar me 2019-en.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …