Friday , 17 September 2021

RRUGA BEHET PRONE PRIVATE, IZOLOHEN 15 FAMILJE NE KURBIN

15 familje në fshatin Adriatik të Kurbinit janë izoluar, pasi rruga lidhese e tyre është bërë tokë private dhe pronari ju ka bllokuar kalimin.

Përballë kësaj situate banoret u ngriten në protestë, duke kërkuar zgjidhje të problemit të tyre. Ata thonë se nuk kanë asnjë mundesi kalimi, ndërsa akuzojnë institucionet e drejtësisë për vendime të njëanshme që i ka penalizuar ata.

Banoret paralajmerojnë vetëgjyësi, nëse problemi i tyre nuk do të marrë vemendje.

Banoret e bllokuar janë vendosur në këtë zonë pas viteve 90, ndërsa në vazhdimësi kanë patur probleme pronësie për të cilat nuk kanë arritur të gjejnë zgjidhje.

Lexoni dhe kete

DITA E DYTË, PUNËTORËT DITOR NUK LEJOHEN TË HYJNË NË MAL TË ZI

Serish problematika ne kufirin e Hanit te Hotit me kalimin e punonjesve shqiptar ne Mal …