“RRUGA HAFIZ ALI ULQINAKU”, INVESTIMI I RADHËS I BASHKISË SHKODËR

Rruga “Hafiz Ali Ulqinaku” ne qytetin e Shkodres, shume shpejt do te ndryshoje pamjen e saj. Me nje fond 5.4 milion leke nga te ardhurat e Bashkise Shkoder, ka filluar rikonstruksioni i saj. Projekti parashikon kanalizimet e ujrave te bardha- KUB, kanalizimet e ujrave te zeza- KUZ, asfalt ne siperfaqe 488 meter katror, sinjalistike vertikale dhe horizontale.

Sipas bashkise, punimet planifikohen te perfundojne brenda 2 muajve.

Lexoni dhe kete

MATURANTËT NË PROTESTË PËR PROVIMIN E MATEMATIKËS

Në mes të provimeve, maturantët në vend kanë nisur sot protestat. Maturantët nga gjimnaze të …